AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan kiraz toplayıp yemek

Kahve falında ağaçtan kiraz toplayıp yemek

Kahve falında ağaçtan kiraz toplayıp yemek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına yorulur.

Kahve falında ağaçtan kiraz toplayıp yemek gördüyseniz:

  • Beklenmedik harcamalar veya olaylar söz konusu olabilir.

Kahve falında ağaçtan kiraz toplayıp yemek uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan fal sahibinin elindeki malları çıkaracağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında kiraz toplayıp yemek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına yorulur.

Kahve falında ağacından kiraz yemek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, bir toplulukla beraber hareket edileceğine delalet eder.

Kahve falında ağaçta kiraz yemek bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, gözyaşının kuruyacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçtan kiraz koparıp yemek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine delalet eder.

Kahve falında ağactan kiraz yemek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında kiraz ağacından kiraz yemek borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine inanılır.

Kahve falında ağaçtan kayısı toplayıp yemek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir