AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan kiraz koparıp yemek

Kahve falında ağaçtan kiraz koparıp yemek

Kahve falında ağaçtan kiraz koparıp yemek kişinin başına kötü bir olay geleceğine, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan kiraz koparıp yemek gördüyseniz:

  • Durma noktasına gelen iş veya projeler bir an da kımıldamaya başlayabilir.

Kahve falında ağactan kiraz yemek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, mutluluktan havalara uçacağına tabir olunur.

Kahve falında ağacından kiraz yemek kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan kiraz koparıp yemek hayallerindeki eve sahip olacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına inanılır.

Kahve falında ağaçtan kiraz toplayıp yemek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, kurulu bir düzene sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçta kiraz yemek kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kiraz ağacından kiraz yemek yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağacında kiraz görmek hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kiraz ağacı ve kiraz görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, haksızlıklara da karşı geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir