AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağacından kiraz yemek

Kahve falında ağacından kiraz yemek

Kahve falında ağacından kiraz yemek savurgan bir hayat yaşayacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında ağacından kiraz yemek gördüyseniz:

  • Belli bir seçim yapabilmek için ortak çaba gerekiyor olabilir.

Kahve falında ağaçtan kiraz koparıp yemek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kiraz ağacından kiraz yemek sıkıntılı günler geçireceğine, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına alamet eder.

Kahve falında ağaçta kiraz yemek çok büyük mutluluk duyacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan kiraz toplayıp yemek yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, mal edineceğine, iş sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında ağacından kiraz yemek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına delalettir.

Kahve falında ağactan kiraz yemek mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kiraz ağacının çiçeğini görmek verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kiraz ağacına çıkmak yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir