AnaSayfa / Genel / Kahve falında kiraz ağacından kiraz yemek

Kahve falında kiraz ağacından kiraz yemek

Kahve falında kiraz ağacından kiraz yemek çok zor bir duruma düşeceğine, para sahibi olacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, hasret içinde kalacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, elde edilecek menfaatlere yorulmaktadır.

Kahve falında kiraz ağacından kiraz yemek gördüyseniz:

  • Zafer kutlamalarına başlayabilirsiniz.

Kahve falında kiraz ağacından kiraz yemek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağactan kiraz yemek üzüntülerin mutluluğa döneceğine, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan kiraz toplayıp yemek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçta kiraz yemek kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ağaçtan kiraz koparıp yemek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına inanılır.

Kahve falında ağacından kiraz yemek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kiraz ağacının çiçeğini görmek ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, sağlığından ve ağız tadından olacağına delalettir.

Kahve falında ağaçtan kiraz toplamak hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, hatalı yollara gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir