AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan kayısı toplayıp yemek

Kahve falında ağaçtan kayısı toplayıp yemek

Kahve falında ağaçtan kayısı toplayıp yemek geçim kolaylığı içinde olacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan kayısı toplayıp yemek gördüyseniz:

  • Pazarlıklar ya da anlaşmalar esnasında sakinliğinizi korumalı, banka işlemleri esnasında sabırlı olmalısınız.

Kahve falında ağaçtan kayısı toplayıp yemek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına delalet eder.

Kahve falında kayısı toplayıp yemek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan koparıp kayısı yemek kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan kayısı yemek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan elma toplayıp yemek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan kiraz toplayıp yemek aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan erik toplayıp yemek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına yorulur.

Kahve falında ağaçtan incir toplayıp yemek yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir