AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağactan kiraz yemek

Kahve falında ağactan kiraz yemek

Kahve falında ağactan kiraz yemek karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, sıkıntılarının zamanla geçeceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağactan kiraz yemek gördüyseniz:

  • Siz planınıza sadık kalma konusunda kararlı olabilirsiniz ama, sizin farkında olmadığınız noktalarda başkalarının düşüncelerini önemsemekte fayda var.

Kahve falında ağaçta kiraz yemek fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kiraz ağacından kiraz yemek kazancın daha da artacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağactan kiraz yemek verilen kararların geri çekileceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağacından kiraz yemek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan kiraz toplayıp yemek mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında ağaçtan kiraz koparıp yemek iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçta kiraz görmek belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında kiraz ağacının çiçek açtığını görmek aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir