AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta kiraz yemek

Kahve falında ağaçta kiraz yemek

Kahve falında ağaçta kiraz yemek şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, kötü yola sapmayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçta kiraz yemek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz karşı cins ilişkilerinde, kadınsanız maddi konularda şanslısınız.

Kahve falında ağactan kiraz yemek kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına işaret eder.

Kahve falında ağaçtan kiraz koparıp yemek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ağacından kiraz yemek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında ağaçtan kiraz toplayıp yemek kötü kişilerden uzak durulacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçta kiraz yemek işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, kendisi için faydalı şeyler yapacağına inanılır.

Kahve falında kiraz ağacından kiraz yemek anne baba ile ters düşüleceğine, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaçta kiraz toplamak var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçta kırmızı kiraz görmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, ona yardımcı olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir