AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarım kavun görmek

Kahve falında yarım kavun görmek

Kahve falında yarım kavun görmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, bir akrabadan hata görüleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, fal sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yarım kavun gördüyseniz:

  • Bazı amaçlarınızı, hayallerinizi, beklentilerinizi veya umutlarınızı güçlendirebilecek gelişmeler yüzünü göstermeye başlayabilir.

Kahve falında yarım kavun görmek yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına delalettir.

Kahve falında kavun toplamak sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kavun tohumu görmek hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına yorulur.

Kahve falında kavun kokusu almak bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kavun karpuz tarlası görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, sorunsuz geçeceğine alamet eder.

Kahve falında kavun ekmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kavun görmek ağız tadının kaçacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında olmuş kavun görmek kardeşler arasına kara kedi gireceğine, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir