AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavun kokusu almak

Kahve falında kavun kokusu almak

Kahve falında kavun kokusu almak bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kavun kokusu almak gördüyseniz:

  • Açık fikirli olmanız ilerlemenize yardım edebilir.

Kahve falında kavun kokusu duymak kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, bilincin artacağına delalet eder.

Kahve falında kavun kokusu almak gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine işaret eder.

Kahve falında bahçede kavun görmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında birine kavun yedirmek hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine işaret eder.

Kahve falında kavun suyu içmek bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine delalettir.

Kahve falında yeşil kavun yemek sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura delalet etmektedir.

Kahve falında ham kavun görmek işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, işinin ehli olacağına delalettir.

Kahve falında kavun turşusu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir