AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavun görmek

Kahve falında kavun görmek

Kahve falında kavun görmek beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, yaşam enerjisi ile dolacağına işarettir.

Kahve falında kavun gördüyseniz:

  • Yeni bir işe girmeniz ya da mevcut işinizde yeni birşeyler yapmanız ya da terfii etmeniz olasıdır.

Kahve falında kavun suyu içmek iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında mevsimsiz kavun görmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kavun kesmek tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında manavdan kavun almak sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına yorulur.

Kahve falında tarlaya kavun ekmek esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine delalet eder.

Kahve falında kavun dilimlemek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine işarettir.

Kahve falında kavun koparmak dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında kavun kokusu duymak dost ve akrabaların şaşırtılacağına, üzüntülü günler yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir