AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavun ekmek

Kahve falında kavun ekmek

Kahve falında kavun ekmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına, cesaret ve inançla hareket edeceğine, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, hem de işinde söz sahibi olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına işaret eder.

Kahve falında kavun ekmek gördüyseniz:

  • Her türlü kimseyle iyi ilişkiler kurabiliyorsunuz.

Kahve falında tarlaya kavun ekmek bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kavun ekmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, büyük sorunların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karpuz kavun ekmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pazardan kavun almak geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kavun koparmak hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine işarettir.

Kahve falında kavun yedirmek çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında kavun seçmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kavun görmek daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir