AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavun tohumu görmek

Kahve falında kavun tohumu görmek

Kahve falında kavun tohumu görmek hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, iyi hissedeceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, belki ölümler görüleceğine, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine yorulur.

Kahve falında kavun tohumu gördüyseniz:

  • Aklınıza sevdiğiniz kişileri memnun edecek fikirler gelebilir.

Kahve falında kavun tohumu görmek yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tarlaya tohum ekmek yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine alamet eder.

Kahve falında bahçeye tohum ekmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine delalettir.

Kahve falında çiçek tohumu toplamak zor zamanların geride kalacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tohumun filizlendiğini görmek beden sağlığının zarar göreceğine, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında soğan tohumu ekmek kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bezelye tohumu görmek zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında haşhaş tohumu görmek ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir