AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavun toplamak

Kahve falında kavun toplamak

Kahve falında kavun toplamak maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, hayatını sürdürmekte zorlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kavun toplamak gördüyseniz:

  • Akışta kalmanızda fayda var.

Kahve falında ağaçtan kavun toplamak aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında kavun toplamak duygularının ön plana çıkacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bahçeden kavun toplamak büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kavun karpuz tarlası görmek iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında bozuk kavun görmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uluk kavun görmek borcunu ödeyeceğine, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında olgun kavun görmek vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine işaret eder.

Kahve falında kavun karpuz yediğini görmek sıkıntılarını arkasında bırakacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir