AnaSayfa / Genel / Kahve falında olmuş kavun görmek

Kahve falında olmuş kavun görmek

Kahve falında olmuş kavun görmek aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, kafasının karışacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında olmuş kavun gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde sizi herhangi bir taahüt altına sokabilecek şeyleri imzalamaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında birinin elinde kavun görmek dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, büyük borçlara girmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kavun koparmak bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kavun aldığını görmek iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında birinden kavun almak sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kavun yerken görmek her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına delalettir.

Kahve falında kavun turşusu görmek bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, yaşama isteğinin artacağına delalet eder.

Kahve falında kavun toplamak uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, onunla bir ömür mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında kavun yemek görmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir