AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavun karpuz tarlası görmek

Kahve falında kavun karpuz tarlası görmek

Kahve falında kavun karpuz tarlası görmek zengin bir hayat sürüleceğine, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, aklına giren şeytana uyacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kavun karpuz tarlası gördüyseniz:

  • Belli planları, yöntemleri veya stratejileri gözden geçirme konusunda isteksiz olabilirsiniz.

Kahve falında karpuz vs kavun tarlası görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kavun karpuz tarlası görmek peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karpuz kavun tarlası görmek hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine işarettir.

Kahve falında kavun karpuz görmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında kavun karpuz dağıtmak askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kavun karpuz almak mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına işaret eder.

Kahve falında karpuz kavun ekmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, malını ve parasını kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında karpuz kavun yemek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir