AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağacında kiraz görmek

Kahve falında ağacında kiraz görmek

Kahve falında ağacında kiraz görmek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, mutlu ve huzurlu biri olacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, hedeflerine ulaşacağına işarettir.

Kahve falında ağacında kiraz gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi değerlendirmenin farklı yollarını bulabilirseniz maddi sıkıntılarınız hafifleyebilir.

Kahve falında kiraz ağacı çiçeği görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine işarettir.

Kahve falında ağaçtan kiraz yediğini görmek kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine inanılır.

Kahve falında kiraz ağacında kiraz görmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında kiraz ağacından kiraz yemek kurtuluşu bulacağına, maddi güç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kiraz ağacına çıkmak eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ağaçtan kiraz toplayıp yemek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçta kırmızı kiraz görmek ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına delalettir.

Kahve falında ağacında kiraz görmek hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir