AnaSayfa / Genel / Kahve falında kiraz ağacı ve kiraz görmek

Kahve falında kiraz ağacı ve kiraz görmek

Kahve falında kiraz ağacı ve kiraz görmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, büyük başarılara kazanılacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kiraz ağacı ve kiraz gördüyseniz:

  • Özel bir tartışma ortamında dışarıda kalabilirsiniz.

Kahve falında ağaçtan kiraz toplamak maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında kiraz ağacından düşmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, sevilen bir dostun geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan kiraz koparıp yemek moralin ve keyfin yerine geleceğine, büyük borçlara girmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kiraz ağacına çıkmak işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına alamet eder.

Kahve falında kiraz ağacı görmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına delalet eder.

Kahve falında çiçek açmış kiraz ağacı görmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kiraz ağacının çiçeğini görmek şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kiraz ağacı çiçeği görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir