AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaraya tuz basmak

Kahve falında yaraya tuz basmak

Kahve falında yaraya tuz basmak huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaraya tuz basmak gördüyseniz:

  • Yeni alanlar veya yollar arasından seçim yapmanız gerekebilir ya da çeşitli tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yaraya tuz basmak kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında tuza basmak ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuz basmak hak yolundan uzaklaşacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuz ve şeker görmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuz ve tuzluk görmek aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine yorulur.

Kahve falında kalın tuz görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına alamet eder.

Kahve falında tuzsuz hamur yoğurmak darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında tuz ve un görmek irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir