AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuzsuz hamur yoğurmak

Kahve falında tuzsuz hamur yoğurmak

Kahve falında tuzsuz hamur yoğurmak çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, masumluğunu ispat edeceğine, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına delalet eder.

Kahve falında tuzsuz hamur yoğurmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzla ilgili güzel fikirleriniz olabilir.

Kahve falında tuzlu hamur yoğurmak mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında tuzsuz hamur yoğurmak uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında poğaça hamuru yoğurmak iş konusunda kısmetin açılacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına işarettir.

Kahve falında leğende hamur yoğurmak çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında etli hamur yoğurmak yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, gereken sabrı göstereceğine delalet eder.

Kahve falında mantı hamuru yoğurmak kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine yorulur.

Kahve falında tarhana hamuru yoğurmak borçların kapanacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kek hamuru yoğurmak çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir