AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalın tuz görmek

Kahve falında kalın tuz görmek

Kahve falında kalın tuz görmek haksızlığa uğrayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, işlerin başına geçeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında kalın tuz gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, işinizi veya mal varlıklarınızı ilgilendiren konular ön plana çıkıyor.

Kahve falında kalın tuz görmek işlerinin hemen hallolacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine delalet eder.

Kahve falında kalın altın yüzük görmek hanesine güneş doğacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kalın kemer takmak sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalın altın kolye görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini kalın kaşlı görmek zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, en tepkedeki kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalın altın yüzük takmak sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında kalın palto giymek kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalın kazak giymek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir