AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuz ve un görmek

Kahve falında tuz ve un görmek

Kahve falında tuz ve un görmek rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, fal sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında tuz ve un gördüyseniz:

  • Neşelisiniz, uyumlu ilişkiler geliştirebilirsiniz.

Kahve falında un tuz şeker görmek hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuz ve un görmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eve un serpmek giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine alamet eder.

Kahve falında un ve su görmek güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, çıkmaza gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken unutup yemek yemek büyük bir umutsuzluk duyacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine alamet eder.

Kahve falında un hamur ekmek görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında unla hamur yapmak dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yere un dökmek müşkül durumların üstesinden geleceğine, yorulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir