AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuz ve şeker görmek

Kahve falında tuz ve şeker görmek

Kahve falında tuz ve şeker görmek karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına delalettir.

Kahve falında tuz ve şeker gördüyseniz:

  • Ya da bazı anlaşmaların devamlılığı konusunda endişeleriniz olabilir.

Kahve falında un tuz şeker görmek üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, işlerin iyiye gideceğine yorulur.

Kahve falında tuz ve şeker görmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına inanılır.

Kahve falında şeker ve tuz görmek faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuz şeker görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına alamet eder.

Kahve falında kaya tuz görmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine inanılır.

Kahve falında tuz kavurmak kendisini çok iyi hissedeceğine, zor ve kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuzlu hamur görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuz almaya gitmek çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir