AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuza basmak

Kahve falında tuza basmak

Kahve falında tuza basmak hem çok mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine yorulur.

Kahve falında tuza basmak gördüyseniz:

  • Bazı işlere katkıda bulunmak veya bazı konular için mesai harcamak için sözler vermekten kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında yaraya tuz basmak yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuz basmak güzel günler görüleceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine işarettir.

Kahve falında tuza basmak uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tuzlu görmek işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuzlu suda yürümek anne baba duası alınacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuzlu suda yıkanmak başarısının yükseleceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında tuzlu leblebi görmek kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuzlu patates yemek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir