AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuz ve tuzluk görmek

Kahve falında tuz ve tuzluk görmek

Kahve falında tuz ve tuzluk görmek geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, âlim kimselerden feyz alacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında tuz ve tuzluk gördüyseniz:

  • Kendinize yeni yollar yeni ufuklar açıyorsunuz.

Kahve falında tuz yakmak endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuzlu su içirmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinden tuz almak ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, çok rahat bir hayata adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yemeğe tuz dökmek sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinden tuz almak attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, kadim dostlar edineceğine inanılır.

Kahve falında kavanozda tuz görmek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, kırılan kalplerin barışacağına alamet eder.

Kahve falında tuzluk çalmak çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına yorulur.

Kahve falında çaya tuz atmak kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir