AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaprak tütün görmek

Kahve falında yaprak tütün görmek

Kahve falında yaprak tütün görmek büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, güçsüz ve nefessiz kalacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, kazancını artıracağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, kazancın katbekat artacağına, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine inanılır.

Kahve falında yaprak tütün gördüyseniz:

  • Toleranslı olmaya çalışmanız gerekiyor.

Kahve falında yaprak tütün görmek iş değişikliğine gidileceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil tütün yaprağı görmek yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil yapraklı tütün görmek çok büyük üzüntüler yaşanacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tütün dizdiğini görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, kötü günler görüleceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil tütün görmek bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında tütün almak sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında tütün kolonyası görmek sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tütün satmak emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir