AnaSayfa / Genel / Kahve falında tütün almak

Kahve falında tütün almak

Kahve falında tütün almak bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tütün almak gördüyseniz:

  • Köklü değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında acı tütün görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında tütün çiğnemek maddi olarak üstünlük elde edeceğine, kazançlı bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında tütün içmek kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşi tütün görmek kendini çok iyi hissedeceğine, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına yorulur.

Kahve falında tütün almak sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında tütün bahçesi görmek birikiminin artacağına, hafifleyeceğine, başarılı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tütün ekmek eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tütün tohumu görmek çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir