AnaSayfa / Genel / Kahve falında tütün dizdiğini görmek

Kahve falında tütün dizdiğini görmek

Kahve falında tütün dizdiğini görmek yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, kudret sahibi olacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, uzun bir ömre sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tütün dizdiğini gördüyseniz:

  • Bir anlaşma üzerinde etkisi olabilecek bir kişiyi rahatsız etmemenizde fayda var.

Kahve falında tütün dizdiğini görmek sorunların tek kalemde silineceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında tütün dizmek yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, bol rızık sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında yeşil tütün dizmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yumurta dizmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, çok güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üst üste taş dizmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taş dizmek kısmetin kapanacağına, fakirlik yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında çatıya kiremit dizmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, yeterli kimse haline geleceğine delalettir.

Kahve falında raf dizmek ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, şansının ve bahtının açık olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir