AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yapraklı tütün görmek

Kahve falında yeşil yapraklı tütün görmek

Kahve falında yeşil yapraklı tütün görmek maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, zengin bir hayat süreceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, güzel günlere kavuşacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına inanılır.

Kahve falında yeşil yapraklı tütün gördüyseniz:

  • Israrlı bir yaklaşımınız dikkatleri üzerinize toplamanıza neden olabilir.

Kahve falında yeşil tütün yaprağı görmek ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil yapraklı tütün görmek ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine yorulur.

Kahve falında yaprak tütün görmek sayılacağına ve sevileceğine, moral bulacağına, hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil tütün görmek attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil tütün tarlası görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, malına gelecek zarara yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil tütün toplamak yeni bir eve sahip olacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil tütün dizmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlada yeşil tütün görmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir