AnaSayfa / Genel / Kahve falında tütün kolonyası görmek

Kahve falında tütün kolonyası görmek

Kahve falında tütün kolonyası görmek başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine yorulur.

Kahve falında tütün kolonyası gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun her alandaki gayretlerinizin karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında tütün kolonyası görmek insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine inanılır.

Kahve falında limon kolonyası koklamak alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında limon kolonyası içmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında çikolata ve kolonya görmek önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında misafirlere kolonya dökmek performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına alamet eder.

Kahve falında birinden kolonya almak düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına inanılır.

Kahve falında kolonya koklamak böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, neredeyse kahrolacağına rivayet eder.

Kahve falında kolonya satmak sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir