AnaSayfa / Genel / Kahve falında tütün satmak

Kahve falında tütün satmak

Kahve falında tütün satmak aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına işarettir.

Kahve falında tütün satmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla uyumlu bir çalışma örneği göstereceksiniz.

Kahve falında tütün satmak gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine işaret eder.

Kahve falında tarlada tütün toplamak sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında tütün ektiğini görmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, mutlu olacağına, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tütün fidanı görmek özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, mutsuz ve üzgün olacağına yorulur.

Kahve falında tütün doldurmak sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tütün kırdığını görmek kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tütün dikmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Kahve falında kuru tütün görmek makbul olandan vazgeçmeyeceğine, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir