AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil tütün yaprağı görmek

Kahve falında yeşil tütün yaprağı görmek

Kahve falında yeşil tütün yaprağı görmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, geçim kaygısı duymayacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil tütün yaprağı gördüyseniz:

  • Ticari girişimlerinizi, alıp sattığınız şeyleri veya bazı yeteneklerinizi geliştirmenizi ya da beslemenizi sağlayacak sürpriz davetler alabilirsiniz.

Kahve falında yeşil yapraklı tütün görmek umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, gelir kaynaklarının kuruyacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil tütün yaprağı görmek elinin darlıktan kurtulacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yaprak tütün görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine yorulur.

Kahve falında yeşil tütün toplamak geçim için verdiği savaşın kızışacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil tütün tarlası görmek hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil tütün görmek aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil tütün kırmak çok mutlu ve sevinçli olacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil tütün dizmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, iyi bir zanaatkar olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir