AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil tütün görmek

Kahve falında yeşil tütün görmek

Kahve falında yeşil tütün görmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, başarılarının düşeceğine, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, adım adım başarıya ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil tütün gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınıza gelince; duygularınızdaki kırgınlık süregitmekle birlikte karşı cinsten başka bir kişi yardımınıza yetişecek.

Kahve falında tarlada yeşil tütün görmek annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil tütün görmek projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil yapraklı tütün görmek kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yeşil tütün kırmak çok büyük kötülemeler yapılacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil tütün tarlası görmek ağız tadının yerinde kalacağına, yüceltileceği sözler duyacağına inanılır.

Kahve falında yeşil tütün toplamak ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil tütün yaprağı görmek işlerinde bereket olacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil tütün dizmek çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir