AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanmış tava görmek

Kahve falında yanmış tava görmek

Kahve falında yanmış tava görmek elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, hedeflerine yaklaşacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanmış tava gördüyseniz:

  • İş anlaşmaları, iş birlikleri veya fiziksel ya da duygusal refahınızı ilgilendiren konularda hareketlilik var.

Kahve falında yanmış tava görmek isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına işaret eder.

Kahve falında tavada et kavurmak bilgin ve usta kişi haline geleceğine, işlerdeki karın artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavada yağ görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tavada kızartma yapmak aileye yeni bir bebeğin katılacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kara tava görmek kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni tava görmek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında tavada pişmiş balık görmek işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı tava görmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir