AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavada yağ görmek

Kahve falında tavada yağ görmek

Kahve falında tavada yağ görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, kötü sözler duylacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına tabir olunur.

Kahve falında tavada yağ gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bazı durumlar veya sorunlar belli plan veya düzenlemelerde belli uyarlamalar yapılmasını gerektirebilir.

Kahve falında tavada kızgın yağ görmek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavada yağ görmek ağlayacağına ve dertleneceğine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında tavada yağ eritmek güzel haberler alacağına, mesleğinde uzmanlaşacağına işarettir.

Kahve falında yağlı tava görmek maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz tava görmek kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına işarettir.

Kahve falında tavada yumurta yediğini görmek itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında teflon tava görmek eline haram para geçeceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında yumurta tavası görmek verimi ve başarıyı yakalayacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir