AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara tava görmek

Kahve falında kara tava görmek

Kahve falında kara tava görmek çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, çok zarar göreceğine, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, sıkıntılarının günden güne artacağına, borçlarının da kapanacağına delalettir.

Kahve falında kara tava gördüyseniz:

  • Bir süredir havada kalmış işlerin, konuların veya çözümlenmemiş problemlerin ayağı yere basmaya başlıyor.

Kahve falında kara tava görmek âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine yorulur.

Kahve falında tava almak itibarının ve makamının artacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında yeni tava almak kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında yumurta tavası görmek yardımın alınacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tava yıkamak sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavada balık pişirmek gönlünce bir yaşamı olacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına inanılır.

Kahve falında büyük tava görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında midye tava yemek işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, düşmanların barışacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir