AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı tava görmek

Kahve falında kırmızı tava görmek

Kahve falında kırmızı tava görmek kolay ve zevkli hale geleceğine, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı tava gördüyseniz:

  • Kafanızın karşı cinsten birisi ile fazla meşgul olması yüzünden kendi konularınızla ilgilenemiyorsunuz.

Kahve falında kırmızı tava görmek manevi bir rahatlama yaşanacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavada patates kızartmak çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz tava görmek planlarının gerçekleşeceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavada et kavurmak yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tencere tava görmek en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına delalettir.

Kahve falında boş tava görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında tavada ekmek kızartmak bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavada ekmek dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kısmetinin kapanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir