AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni tava görmek

Kahve falında yeni tava görmek

Kahve falında yeni tava görmek kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, günah işlemekten korunacağına, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yeni tava gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk, gezi veya seyahat size iyi gelebilir.

Kahve falında yeni tava görmek çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine delalettir.

Kahve falında yeni tava almak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavada yumurta pişirmek anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına delalet eder.

Kahve falında tavada yumurta yediğini görmek bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına yorulur.

Kahve falında tava satmak bazı operasyonlar geçireceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında bakır tava görmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında tencere tava görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında tavada kızgın yağ görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir