AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavada et kavurmak

Kahve falında tavada et kavurmak

Kahve falında tavada et kavurmak çıkar için insanlara zulmetmeye, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında tavada et kavurmak gördüyseniz:

  • Belli durumları artık sizi hiçbir şekilde rahatsız edemeyeceği hale sokmanız gerekebilir.

Kahve falında tavada et kavurmak kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında et kavurmak yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında soğan kavurmak bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, kendi işine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında un helvası kavurmak elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında kadayıf kavurmak maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıyma kavurduğunu görmek rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında kıyma kavurmak yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine delalet eder.

Kahve falında un helvası kavurduğunu görmek kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir