AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavada pişmiş balık görmek

Kahve falında tavada pişmiş balık görmek

Kahve falında tavada pişmiş balık görmek aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, kederlerinin son bulacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, şansın ve bahtının da açılacağına işaret eder.

Kahve falında tavada pişmiş balık gördüyseniz:

  • Üzerinde anlaşılması veya pazarlık yapılması zor konularda anlaşmaya çalışan kişilerle aranıza belli bir mesafe koymaya çalışıyor olabilirsiniz.

Kahve falında tavada pişmiş balık görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavada pişmiş yumurta görmek yanlış anlaşılacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında tavada balık kızartmak hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında tavada kızarmış balık görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza rivayet etmektedir.

Kahve falında tavada balık görmek iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavada balık pişirmek parasal sıkıntıların son bulacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yeni tava görmek duyduğu üzüntülerin son bulacağına, doğru yatırımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında büyük tava görmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir