AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavada kızartma yapmak

Kahve falında tavada kızartma yapmak

Kahve falında tavada kızartma yapmak sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, ilim irfan sahibi olacağına, emeklerinin yarıda kalacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında tavada kızartma yapmak gördüyseniz:

  • Aklınıza gelen işleri yapmakta gecikmemelisiniz yoksa fırsatları kaçırmanız mümkündür.

Kahve falında tavada kızartma yapmak fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına delalettir.

Kahve falında tavada kızarmış balık görmek kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavada patates kızartmak kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında tavada ekmek kızartmak bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tavada balık kızartmak verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında tavada hamur kızartmak elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine yorulur.

Kahve falında tavada yumurta yapmak işlerindeki karın artacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında tavada yemek yapmak inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir