AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanmış mum görmek

Kahve falında yanmış mum görmek

Kahve falında yanmış mum görmek hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanmış mum gördüyseniz:

  • Göz kamaştıran haliniz kıskanç kişilerin ilgisini üzerinizde topluyor.

Kahve falında yanmış mum görmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında yanmamış mum görmek gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine yorulur.

Kahve falında birine mum vermek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mumlar yakmak rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında mum istemek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında karanlıkta mum görmek uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında mum yakmaya çalışmak bir daha işyerine gelmeyeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına rivayet eder.

Kahve falında pastada mum üflemek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir