AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta mum görmek

Kahve falında karanlıkta mum görmek

Kahve falında karanlıkta mum görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine, toplum içinde daha oturaklı davranacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, maddi anlamda feraha ermeye alamet eder.

Kahve falında karanlıkta mum gördüyseniz:

  • Açık açık konuşmak veya fikir alışverişlerinde bulunmak kontrol edilmesi gereken durumların varlığını ortaya çıkartabilir.

Kahve falında karanlıkta mum yakmak hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, sevindirici haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında karanlıkta mum görmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, ana baba sözü dinlemeye delalet eder.

Kahve falında süslü mum görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, maddi durumunuzun düzeleceğine yorulur.

Kahve falında karın mumbar görmek fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında çakmakla mum yakmak hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mumun söndüğünü görmek çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına işarettir.

Kahve falında mum satın almak mesleğinde uzmanlık yapacağına, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mumla dilek dilemek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir