AnaSayfa / Genel / Kahve falında mum yakmaya çalışmak

Kahve falında mum yakmaya çalışmak

Kahve falında mum yakmaya çalışmak parasal olarak bir kriz yaşanacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, bunalıma düşeceğine, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına alamet eder.

Kahve falında mum yakmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Hangi konuya ağırlık vermeniz gerektiğine doğru karar vermelisiniz.

Kahve falında mum yakmaya çalışmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mum ışığı görmek başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında mum yakıldığını görmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, makbul olmayan işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah mum görmek evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanan mumu söndürmek çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, ters giden işlerin de düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında mezarlıkta mum görmek başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda mum görmek endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına yorulur.

Kahve falında mum söndürmek zor bir durumun üstesinden gelmeye, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir