AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine mum vermek

Kahve falında birine mum vermek

Kahve falında birine mum vermek mali sorunlarının çözüleceğine, sıkıntının, derdin sona ereceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine mum vermek gördüyseniz:

  • Yeni beceriler edinme veya yaşam standardınızı yükseltmenize yardım edecek başvurular yapma niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında mumlar yakmak belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta mum yakmak işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine işarettir.

Kahve falında süslü mum görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, rahat rahat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında uçan mum görmek yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mum hediye etmek en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine işaret eder.

Kahve falında sarı mum görmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında karın mumbar görmek dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, prestij sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında pasta mumu üflemek inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir