AnaSayfa / Genel / Kahve falında mum istemek

Kahve falında mum istemek

Kahve falında mum istemek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, önünün açılacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında mum istemek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda çok yakında olumlu gelişmeler var.

Kahve falında mum istemek kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına rivayet eder.

Kahve falında mum yaktığını görmek işlerin yoluna gideceğine, ticaretin önünün açılacağına alamet eder.

Kahve falında mavi mum görmek fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında mumu yakmak bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve fal sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mum hediye etmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine rivayet eder.

Kahve falında mumbar doldurmak eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine inanılır.

Kahve falında çok sayıda mum görmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında pembe mum görmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir