AnaSayfa / Genel / Kahve falında pastada mum üflemek

Kahve falında pastada mum üflemek

Kahve falında pastada mum üflemek ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, elinin bollaşacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına, sorunların büyük darbeler vuracağına işaret eder.

Kahve falında pastada mum üflemek gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz kimseler size kalıcı misafir olarak gelebilirler.

Kahve falında pasta mumu üflemek sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında pastada mum üflemek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında dilek tutup mum üflemek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mum üflemek sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, bir fitne çıkarmaya inanılır.

Kahve falında muma üflemek bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaş pasta üflemek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında doğum günü pastası üflemek kesesinin dolacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine delalettir.

Kahve falında pasta üflemek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir