AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanmış ekin görmek

Kahve falında yanmış ekin görmek

Kahve falında yanmış ekin görmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine inanılır.

Kahve falında yanmış ekin gördüyseniz:

  • Bazı olaylara veya kişilere yaklaşımınızı değiştirebilirsiniz.

Kahve falında yanmış ekin görmek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekin tarlasından geçmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine delalettir.

Kahve falında yeşillik ekin görmek yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine alamet eder.

Kahve falında ekin tarlasında gezmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekin tarlasında olduğunu görmek kişinin rahat nefes alacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil ekin biçmek işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına yorulur.

Kahve falında ekin biçeni görmek yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yeni ekin görmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir