AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni ekin görmek

Kahve falında yeni ekin görmek

Kahve falında yeni ekin görmek gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni ekin gördüyseniz:

  • Bazı başlıklarda boş boş konuşan ya da yemek masasında dünyayı kurtaran kişilere tahammül etmeniz gerekebilir.

Kahve falında yeni ekin görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni çıkan ekin görmek aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

Kahve falında çuvalla ekin görmek işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına inanılır.

Kahve falında ekin yemek duaların kabul göreceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına tabir olunur.

Kahve falında sararmış ekin görmek ününü ülke dışına taşıyacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine alamet eder.

Kahve falında kurumuş ekin görmek sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına delalettir.

Kahve falında tarlada ekin görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekin yıkamak işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir