AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillik ekin görmek

Kahve falında yeşillik ekin görmek

Kahve falında yeşillik ekin görmek bir koyduğu işten üç alacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında yeşillik ekin gördüyseniz:

  • Karşınızdakileri kızdırmak konuları çıkmaza sokabilir.

Kahve falında yeşil ekin tarlası görmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil ekin biçmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil ekini biçmek eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil ekin yolmak kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarlada yeşil ekin görmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil ekin tarlasında yürümek zenginliğe, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil ekin görmek çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, can sıkıcı haberler işiteceğinize delalet eder.

Kahve falında yeşillik ekin görmek çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, en zor zamanda yalnız kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir