AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanmayan soba görmek

Kahve falında yanmayan soba görmek

Kahve falında yanmayan soba görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına inanılır.

Kahve falında yanmayan soba gördüyseniz:

  • Yanıltıcı etkiler, herkesin kendi düşüncesinin doğruluğu konusunda ısrarcı olmasına neden oluyor.

Kahve falında yanmayan soba görmek adının ve şanının yürüyeceğine, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına inanılır.

Kahve falında sobalık odun kesmek düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine inanılır.

Kahve falında soba borusu çıkarmak uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına tabir olunur.

Kahve falında sobada kestane pişirmek hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine işarettir.

Kahve falında sobada ateş söndürmek çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, her zaman sevgi göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sobada ekmek hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına işarettir.

Kahve falında yanan soba görmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında sobada ekmek yakmak bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir